Festival info

Het festival opent om 13.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Geen probleem! Zoek in je e-mail naar ‘CM Tickets’. Krijg je ze nog steeds niet gevonden? Dan kan je het beste even naar deze pagina surfen: https://support.cmtickets.com/nl

Alleen wanneer het festival niet uitverkocht is zijn er nog kaarten aan de deur te koop. Hou hiervoor onze Facebook pagina goed in de gaten.

Je kan tot 23:00 uur het festival betreden.

Het is mogelijk naar buiten te gaan tijdens het festival en later terug te komen. Zorg dat je dan een stempel hebt.

Het is niet mogelijk gekochte tickets te retourneren. Zoek je een veilige manier om je tickets te verkopen dan raden wij Ticketswap aan.

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen op het festivalterrein.

Aus Berlin hanteert een minimumleeftijd van 18+. Aan de deur wordt gecontroleerd op ID-kaarten. Mensen onder de 18 jaar zullen geweigerd worden. Tickets kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer je het terrein van Aus Berlin betreedt geef je toestemming aan de organisatie om alles visueel vast te leggen.

We hanteren het ‘Respect the vibe’ beleid. Bezoekers mogen geen foto’s of video’s maken op Aus Berlin Festival. Geniet van de muziek en bekijk later de hoge kwaliteit foto’s en video’s terug van de organisatie.

We helpen je graag verder! Je kan ons benaderen via ichliebe@ausberlin.nl

Er zullen genoeg lockers aanwezig zijn. Een lockers is 6 euro + 5 euro borg, de borg krijg je bij het inleveren van je sleutel weer terug.

Auto:
Als je met de auto naar Aus Berlin komt kun je betaald parkeren op het parkeerterrein van de Spoorzone. Je kunt ook betaald parkeren langs de Burgemeester Brokxlaan, Parkeergarage- Tivoli en Pieter Vreedeplein.

Openbaar vervoer:
Check 9292.nl voor de tijden van het openbaar vervoer!

Taxi
De koepelhal ligt 5 minuten lopen vanaf het station van Tilburg, hier is een taxistandplaats gevestigd.

Jazeker, de foodtrucks kondigen we later aan!

Alle info over de artiesten vind je onder het kopje Line-up.

Nee helaas niet. In verband met de drukte is het niet mogelijk om de bijzondere entree meerdere keren te doorlopen.

Aus Berlin presenteert ieder jaar een unieke entree. In tegenstelling tot andere festivals trekken wij hier veel tijd voor uit. Je zal geheel in stijl van het thema worden uitgedaagd om het festival in te breken, te kruipen of te klimmen. Dat kan individueel of met de groep voor wie je kaarten hebt gekocht. De entree kan spannend zijn, maar is nooit gevaarlijk of bedoeld om je te laten schrikken. Wil je graag een artiest zien? Zorg dan dat je ruim op tijd naar het festival komt, de entree duurt namelijk langer dan bij andere festivals.

Nee, Aus Berlin is namelijk een indoor festival. Dit jaar is de volledige Koepelhal in gebruik waardoor je het niet koud gaat krijgen. In de Wagenmakerij is het wat kouder, maar daar is dit jaar alleen de entree. Dus snel naar binnen en dan Tanzen!

Aus Berlin Festival vindt plaats in de Koepelhal en Wagenmakerij in de Spoorzone van Tilburg. Het navigatie adres is: Burgemeester Brokxlaan 1, Tilburg.